divendres, 16 d’octubre del 2009

Si no fos per les associacions...

Informa la pàgina web de l'Ajuntament d'Amposta que avui, divendres, l'associació sociocultural Tarambana enceta la segona edició d'un cicle de documentals.

Sota el suggerent títol "Mirades", el cicle s'engega aquesta nit amb la projecció d'un documental francès, Ser y tener, a les 21:30 al Casal municipal. El cicle projectarà vuit documentals des d'avui i fins al maig, i com a novetat d'enguany, després del visionat hi haurà una estona de tertúlia, dirigida per algú relacionat amb la matèria tractada en la peça audiovisual.

Sovint ens queixem de la manca d'iniciatives culturals a la nostra ciutat, però des d'aquí volia reconèixer la tasca de moltes associacions i entitats, ja que és gràcies a la seua empenta que gaudim d'activitats tant interessants com aquesta. Si no fos pel teixit associatiu, Amposta no gaudiria d'un cicle de concerts, el Saló de la Infància no seria possible i, en definitiva, l'oferta cultural seria bastant limitada.

No voldria subestimar el suport del consistori en la majoria d'activiats (això ja seria un altre tema), però en aquesta ocasió vull reconèixer l'esforç de les associacions, que tot i que massa sovint passa desapercebut, és d'on surten les idees, les ganes i la il·lusió de fer coses per la ciutat.

Fotografía: Ajuntament d'Amposta

3 comentaris:

Myriam Zanatta ha dit...

Estic molt d'acord amb tu. Sovint només ens recordem de les associacions quan hi ha alguna cosa a criticar. Però el cert és que la seua feina és indiscutible. El que falta,poster, és participació dels jóvens, que sovint són (som) molt paradots...

Myriam Zanatta ha dit...

Per cert, a l'enquesta sobre les jornades gastronòmiques falta la opció "No he pogut assistir, però m'hagués agradat" xDDD ;D

Alba ha dit...

Gràcies per seguir el bloc, Myriam. I tens raó, amb lo de la participació, tots plegats hi hem de reflexionar.