dissabte, 16 de gener del 2010

Lark About, finalista de l'Amplifica't

El grup ampostí Lark About ha començat l'any amb bon peu. Les seues cançons, que sonen a punk rock i amb tocs d'ska ebrenc, els han fet arribar a la final de la segona edició del concurs de música en català Amplifica't, organizat per Joves d'Acció.

Lark About està entre els nou finalistes d'aquest concurs després d'haver actuat en la fase prèvia, en la qual hi havia 26 grups més, en un concert a Ontinyent. "Vam marxar del concert molt contents per l'experiència, però veiem molt difícil classificar-mos", explica Rafel Balada, el cantant del grup. Fa pocs dies, però, van rebre la notícia de que es trobaven entre els finalistes i que, només per això, els inclourien en un disc promocional.

Per Lark About, haver arribat a la final d'aquest concurs suposa "el concert més important" que hauran fet fins ara, des de la seua creació l'any 2004. I tot i que reconeixen que és molt difícil que guanyin, es mostren molt orgullosos de la seua trajectòria: "Anirem a passar-ho tot lo bé que puguem, i així també coneixerem molta gent i molts grups que segurament, no hagéssim conegut".

Des d'aquí, molta sort i molts èxits!


Fotografia: Lark About