dimarts, 8 de desembre del 2009

La crisi passa de llarg a Fira Amposta

Amposta posa avui punt i final a quatre dies de festa que, com cada any, suposen una de les cites més detacades per als ampostins i ampostines: les fires. Enguany, Fira Amposta ha arribat a la 49a edició marcada pel context econòmic, però sembla que la crisi ha passat de llarg. Fa unes setmanes, l’Ajuntament ja va anunciar que es mantindrien el nombre d’expositors, i les expectatitves eren bones. Com va explicar dissabte el president de Fira Amposta, Josep Manel Ferré, “unes 55.000 persones visitaran la fira, i esperem que es generi un volum de negoci de 7,5 milions d’euros”.

A jutjar pel gran moviment que hi hagut als voltants de la Fira, amb grans dificultats per aparcar i molta gent passejant, segurament que el balanç definitiu serà positiu. I tot això sense parlar del siginificat especial que té Fira Amposta pels ampostins i ampostines. Són dies de festa, per tornar a casa els que no hi són, per trobar-se amb amics i familiars, per passar-s’ho be i per saludar enmig de la fira a aquelles persones amb les quals sembla que només ens trobem per aquestes dates.

A partir de demà, però, ja serà el dia en què la comissió organitzadora de la fira farà el balanç definitiu d’aquesta edició i començarà a pensar en la propera, en la qual es cumpliran les noces d’or de Fira Amposta. Llàstima que no estarà llest el nou pavelló firal per aquest aniversari.

Tot seguit, teniu algunes imatges d’aquesta edició de Fira Amposta.